Bel ons: 03/645 71 22

 
 

Professionele haarverzorging in Merksem, Antwerpen

Kaal zijn hoeft niet meer dankzij HairClinic in Merksem

Last van haaruitval? Problemen met je hoofdhuid? Hairfusion kent je hoofd en haar misschien wel beter dan jij zelf. In ons salon te Merksem (Antwerpen) kan je terecht voor HairClinic behandelingen, in alle discretie en met een maximum aan privacy. Of het nu gaat om een haartransplantatie, haarstuk op maat of professionele haarbehandeling, in onze gescheiden studio vinden we, vergezeld van een persoonlijke aanpak, een gepaste oplossing.

 

Wenst u meer informatie? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 03 645 71 22 of maak gebruik van het contactformulier. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Mediceuticals haarverzorging

De dermatologische Mediceuticals producten bevatten alle ingrediënten voor een optimale conditie van haar en hoofdhuid en voor de behandeling van specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Als gecertificeerd salon is Hairfusion getraind om met deze exclusieve producten te werken en je professioneel te adviseren.

Haarprothesen

Wij bieden een ruim aanbod aan onzichtbare en natuurlijke haartoevoegingen en volumegevers. Onze grote keuze aan pruiken en haarprothesen zijn vakkundig gemaakt en worden door het ziekenfonds vergoed.

Kom bij ons langs voor een gratis test op haaruitval en een gratis analyse.