Bel ons: 03/645 71 22

 
 

Uw partner in haarwerken: pruiken, haarstukken & chemopruiken in Antwerpen

Haarstukken, pruiken en chemopruiken bij HairClinic in Merksem

HairClinic in Merksem (Antwerpen) werkt samen met de meest vooruitstrevende en trendy fabrikanten van haarstukken en chemopruiken.


Standaard haarwerk/ Chemopruiken

U kan kiezen uit een ruim assortiment en zeer uiteenlopende stijlen: van klassiek tot trendy, kort, lang, vele kleuren,...We hebben ruime keuze voor dames, heren en kinderen. Standaard haarwerk en chemopruiken beantwoorden aan de hoogste kwalilteitsnormen, worden onzichtbaar bevestigd en zijn betaalbaar. Volledige of gedeeltelijke terugbetaling door de ziekenkas. Ze zijn op enkele dagen leverbaar. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het voor en na proces.


Maat haarwerk / Haartoevoegingen
Dit is een gedeeltelijk of volledig op maat gemaakt haarstuk.Vooraf wordt een afdruk van uw schedel gemaakt. We kijken naar uw haarstructuur, lengte, dikte en kleur.Uw haarstuk wordt volledig gepersonaliseerd, is heel natuurlijk en wordt onzichtbaar bevestigd. Graag tonen we u de verschillende haarkwaliteiten en berekenen we u de juiste prijs.Maat haarwerk is leverbaar tussen de 4 en 6 weken.
Met onze haarstukken kan u sporten, douchen en slapen.

 

Ook voor een haarimplantatie bent u bij ons aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie, we geven u graag met uitleg over onze haarwerken.